Хмельницькі школярі пишуть листи Славкові Хоробрику

Хмельницькі школярі пишуть листи Славкові Хоробрику

03.12.12 11:56 0 1186
Так-так, не Дідові Морозу і не Санта Клаусу, а своєму доброму другові, якого кожен бачив і вітався з ним за руку — Славкові Хоробрику пишуть листи і малюють малюнки школярі обласного центру та районів області.

Протягом року Славко відвідав чи не усі школи міста Хмельницького, побував у багатьох районних центрах, заглянув і у віддалені села області, а також супроводжував наших ЮІРівців у подорожі до дитячого табору «Артек».

А нещодавно грандіозні заходи під назвою «Славко Хоробрик збирає друзів», які відбулися в обласному центрі та Кам’янці-Подільському, відвідали близько тисячі школярів. Під час цих зустрічей ведучі закликали дітей спілкуватися зі своїм героєм у соціальних мережах, а також писати йому справжні листи та малювати малюнки.

І от минуло зовсім мало часу, як до міліції почали звертатися вчителі із запрошеннями для Славка Хоробрика. Справа в тому, що діти просто завалили їх листами, адресованими улюбленому героєві.

Тож Славко не міг проігнорувати очікувань своїх юних друзів і знову вирушив до школи.

Цього разу пощастило учням навчально-виховного комплексу №10 міста Хмельницького. Трохи більше місяця тому оперуповноважений відділу кримінальної міліції у справах дітей УМВС України в Хмельницькій області Ігор Возій проводив тут профілактичні уроки і подарував школярам іграшкового міліціонера, який став почесною відзнакою для найкращого класу.

На чергову зустріч майор міліції завітав уже не сам, а зі справжнім Славком Хоробриком. Дітки навперебій ділилися із правоохоронцями враженнями від книги про пригоди казкового хлопчика-міліціонера, а також подарували гостям чимало барвистих малюнків. Міліціонери теж прийшли не з пустими руками: кожен школяр отримав яскравий брелок, який нагадуватиме про безпечну дорогу до школи. А на завершення зустрічі відбулась урочиста церемонія передачі Славком Хоробриком правоохоронного символу найкращому класу школи.

СЗГ УМВС України

в Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Український уряд - у ...
Наступна новина: На Тернопільщині "за ...

КОМЕНТАРІ