Міліція затримала чоловіка, який стріляв по вікнам редакції газети

Міліція затримала чоловіка, який стріляв по вікнам редакції газети

03.12.12 16:46 0 1175
Той пояснив, що був нетверезим і вирішив постріляти. Свою вину молодик визнав повністю, пояснивши, що по вікнах влучив випадково, а також зголосився відшкодувати завдані збитки.

В Козятинський райвідділ міліції надійшло повідомлення від головного редактора районної газети «Вісник Козятинщини». За його словами, невідома особа вночі пошкодила віконне скло в редакції. На місце події виїхала слідчо-оперативна група.

Під час проведення огляду приміщення, працівниками міліції слідів проникнення до редакції не було виявлено. Як з’ясувалось, крім квітів, які знаходилися на підвіконні, нічого не зникло.

З місця події вилучено металеві кульки (набої до пневматичного пістолета). Працівниками міліції встановлено, що правопорушення вчинив 21-річний житель с.Козятин.

Зі слів підозрюваного, літом цього року він придбав собі пневматичний пістолет. 25 листопада близько 23.00 години, перебуваючи під дією алкоголю, він вирішив постріляти з пістолета. Як стверджує, стріляв по гаражу, випадково потрапивши по вікнам. Про те, що в цьому приміщенні знаходиться редакція газети, він не знав.

В ході проведення перевірки у чоловіка було вилучено пневматичний пістолет.

Свою провину зловмисник визнав повністю та зголосився відшкодувати всі завдані збитки. Наразі триває перевірка, за результатами якої буде надана правова оцінки його діям.

СЗГ УМВС України

у Вінницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В сумах засудили членів ...
Наступна новина: Житомирщина: У Радомишлі ...

КОМЕНТАРІ