Делегація від Львівщини у м. Києві бере участь у заходах з нагоди Міжнародного дня інвалідів

Делегація від Львівщини у м. Києві бере участь у заходах з нагоди Міжнародного дня інвалідів

03.12.12 18:25 0 1147
З 3 до 5 грудня делегація Львівщини на чолі з заступником голови Львівської облдержадміністрації Олегом  Рудницьким  у м. Києві бере участь у заходах з нагоди Міжнародного дня інвалідів.

Зокрема сьогодні, 3 грудня,  у центральній залі Українського дому відбулася урочиста церемонія відкриття виставки з нагоди відзначення Міжнародного дня інвалідів, на якій експонуються технічні  засоби реабілітації та продукції протезно-ортопедичних  підприємств.

Участь у заході взяв  Віце-прем’єр-міністр України – міністр соціальної політики  Сергій Тігіпко.

Також  в рамках заходів заплановано обговорення за  круглим столом  на тему: “Перспективні напрями розширення номенклатури технічних та інших засобів реабілітації для інвалідів та інших пільгових категорій населення з різними вадами опорно-рухового апарату” (ПО “Укрпротез”)  за участю представників підприємств протезної галузі, центральних органів виконавчої влади та громадськості.

Під час заходів з нагоди Міжнародного дня інвалідів відбудуться презентації медичних технологій для допомоги людям з особливими потребами.

Зокрема презентуватимуть свою продукцію  центр інноваційних медичних технологій “Верітас ІТ Мед”, (м. Київ), компанія SCA (засоби гігієни), громадська організація “Літопис”,   (м. Миколаїв).

Також відбудеться презентація Благодійної організації “Асоціація паліативної та хоспісної допомоги”, м. Київ (перспективи надання хоспісної допомоги особам з інвалідністю та ветеранам в Україні) тощо.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 1)

КОМЕНТАРІ