Розвиток села Львівської та Закарпатської областей обговорили на круглому столі

Розвиток села Львівської та Закарпатської областей обговорили на круглому столі

03.12.12 18:51 0 1054
30 листопада у Львові відбувся круглий стіл з питань узгодження цілей та напрямків проекту Програми розвитку сільських територій Закарпаття з пріоритетними напрямами політики у відповідних сферах регіональних органів влади Львівщини. Даний захід проходив за ініціативи Проекту розбудови та впровадження публічної політики в Україні (PRISM) уряду Канади, який діє в Закарпатській області.

У роботі круглого столу взяли участь представники профільних структурних підрозділів Львівської та Закарпатської облдержадміністрацій: головного управління агропромислового розвитку, головного управління економіки та промислової політики, головного управління з питань європейської інтеграції,зовнішньоекономічних зв’язків та туризму.

Учасники засідання поділились власним досвідом у впровадженні програм розвитку сільської місцевості у Львівській та Закарпатській областях, а також обговорили питання щодо створення Міжрегіонального форуму органів влади сусідніх регіонів щодо розвитку сільських територій. Цей Форум, на думку учасників круглого столу, слугуватиме майданчиком для розгляду питань, проектів, заходів зі сприяння розвитку сільських територій у Львівській, Закарпатській, Івано-Франківській областях та у відповідних сусідніх регіонах країн-учасниць Європейського Союзу.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ