Чернівці: В школах більше уваги будуть приділяти здоров’ю дітлахів та заняттям фізкультурою

Чернівці: В школах більше уваги будуть приділяти здоров’ю дітлахів та заняттям фізкультурою

03.12.12 20:10 0 1266
Чернівецька міська рада вирішила звернути посилену увагу на вирішення питання щодо покращення матеріально-спортивної бази загальноосвітніх навчальних закладів міста.

Необхідність цих заходів показав аналіз стану фізкультурно-оздоровчої та спортивно-масової роботи у чернівецьких школах. Щорічно до 1 вересня проводитиметься експертиза спортивних споруд щодо їх готовності до експлуатації у літній та зимовий періоди. Окрім того, у 2013/2014 навчальному році планується провести міський огляд-конкурс на кращу організацію та проведення фізкультурно-оздоровчої та спортивно-масової роботи в загальноосвітніх навчальних закладах. Буде активізовано роботу із залученням учнівської молоді до активних занять фізичною культурою і спортом, а також посилено контроль за проходженням щорічного медичного огляду школярів, їх розподілом по групах у відповідності до стану здоров’я та внесення цих даних до класного журналу.

І безумовним має бути виконання вчителями правил і вимог щодо безпеки проведення занять з фізичної культури та позакласних спортивно-масових заходів.

Також буде проводитись систематична роз’яснювальну робота серед батьків, щодо необхідності контролю за реальним станом здоров’я дітей.

Про це повідомили у Чернівецькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Чернівцях легковий ...
Наступна новина: Освітяни Чернігова взяли ...

КОМЕНТАРІ