В Чернівцях ліквідації боргів підприємств приділятимуть першочергову увагу

В Чернівцях ліквідації боргів підприємств приділятимуть першочергову увагу

03.12.12 20:44 0 1279
30 листопада 2012 року під головуванням заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів міської ради Ротаря П.Я. відбулося чергове засідання міської комісії з питань забезпечення своєчасності і повноти сплати податків та погашення заборгованості із заробітної плати, своєчасної виплати пенсій та інших соціальних виплат.

Під час засідання були розглянуті питання виплати заробітної плати на підприємствах, в установах та організаціях м.Чернівців, стан погашення заборгованості на економічно активних підприємствах та підприємствах-банкрутах. Загальна сума невиплаченої заробітної плати працівникам підприємств, які звітують в органи державної статистики, на 1 листопада 2012 року складала 62,2 тис.грн., в тому числі на економічно активних – 41,1 тис.грн. Про це повідомила начальник управління праці та соціального захисту населення міської ради А.Долга.

Члени комісії зосередили увагу на шляхах вирішення проблем з ліквідації та зменшення боргів по податках.

Також розглядалися питання вжиття заходів по зменшенню заборгованості до Пенсійного фонду України, забезпечення надходжень коштів до бюджету. За інформацією першого заступника начальника управління Пенсійного фонду України в м.Чернівцях Т.Джуровець, найбільший ріст заборгованості за результатами аналізу за 10 місяців 2012 року, проведеного управлінням Пенсійного фонду, допустили, зокрема, ДП ДГ «Центральне», КП “Чернівцішляхбуд”, ТОВ «Букел», ТОВ «БФБ».

Присутні заслухали інформацію підприємства щодо розрахунків з Пенсійним фондом та з виплати заробітної плати працівникам ДГ «Центральне».

Заступник міського голови П.Я. Ротар повідомив присутніх про відсутність заборгованості по виплаті заробітної плати працівникам бюджетної сфери міста.

Прийняті конкретні рішення, спрямовані на подальше прискорення процесів ліквідації боргів та недопущення їх на підприємствах міста.

Про це повідомили у Чернівецькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Чернігові завершився ...

КОМЕНТАРІ