На Закарпатті засудили наркоторгівця

На Закарпатті засудили наркоторгівця

03.12.12 21:14 0 1263
Два роки позбавлення волі з конфіскацією майна – такий вирок днями виніс Ужгородський міськрайонний суд місцевому жителю за торгівлю наркотичними речовинами.

В одному з сіл неподалік м. Ужгорода біля одного з барів чоловік збув наркотики молодому покупцеві. Виторг від оборудки склав 200 гривень, але цим грошам наркоділок радів недовго.

Зловмисника затримали працівники відділу по боротьбі з незаконним обігом наркотиків обласної міліції, які отримали оперативну інформацію про те, що зловмисник і надалі шукає покупців для збуту марихуани.

Стосовно затриманого було порушено кримінальну справу за ст. 307 ч. 2 ККУ (незаконне зберігання й збут наркотичних речовин).

 

Після завершення розслідування кримінальну справу передали до суду. У судовому засіданні підсудний визнав свою вину, щиро розкаявся.

Зважаючи на ці та інші обставини, суд, керуючись ст. 69 Кримінального кодексу України, призначив підсудному відносно м′яке покарання — два роки позбавлення волі з конфіскацією майна. Натомість санкція статті передбачає від 5 до 10 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

СЗГ УМВС України

в Закарпатській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ