Львівські правоохоронці провели акцію

Львівські правоохоронці провели акцію "Від рідного порога - безпечна дорога"

03.12.12 21:46 0 1170
У  м. Стрию (Львівська область) правоохоронці організували для школярів акцію «Від рідного порога – безпечна дорога». Почесним гостем на святі був Левко Бебешко – заслужений артист України, який провів концерт і вікторину для усіх присутніх.

Свято для школярів організовував начальник Стрийського відділення РЕР ДАІ Львівської області Василь Надбережний спільно з освітянами.

На початку дитячого заходу гостей привітав заступник начальника управління Державної автомобільної інспекції ГУ МВС України у Львівській області підполковник міліції Андрій Карпінець. Посадовець, зокрема, побажав завжди бути уважними і ніколи не потрапляти у дорожньо-транспортні пригоди.

Свято відбулося у Стрийському будинку культури, у якому брали участь школярі 1 – 7-х класів із 12-ти шкіл Стрийщини. Левко Бебешко традиційно представив шоу-програму «Від рідного порога - безпечна дорога».

З відомим артистом діти з великим задоволенням повторили дорожню грамоту. В свою чергу працівники ДАІ розповіли дітлахам як себе поводити на дорозі, а згодом, під час вікторини, перевірили як малі слухачі засвоїли урок. За правильні відповіді школярі отримували подарунки.

Працівники ДАІ м. Стрий кажуть, що дуже раді такій акції, адже у розважальній формі діти набагато швидше засвоюють правила безпечної поведінки на дорогах.

На завершення програми організатори заходу усім дітям роздали книжки «Уроки дорожньої безпеки» та всілякі подарунки. Левко Бебешко також пообіцяв, що і надалі проводитиме подібні шоу-програми для дітей Львівщини.

ВЗГ ГУМВС України у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 2)
Наступна новина: На Тернопільщині ...

КОМЕНТАРІ