На Київщині розшукують невідомих, які скоїли розбійний напад на АЗС

На Київщині розшукують невідомих, які скоїли розбійний напад на АЗС

03.12.12 22:15 0 1296
Сьогодні близько 2 години ночі до чергової частини Яготинського РВ ГУМВС України в Київській області зателефонував оператор АЗС, що знаходиться в селі Панфіли (102 кілометр автодороги Київ-Харків), і повідомив про озброєний напад на заправку.

В результаті виїзду на місце події слідчо-оперативної групи встановлено, що 3 грудня близько 1 години 35 хвилин ночі до приміщення АЗС зайшли двоє невідомих в масках темного кольору з прорізами для очей.

Чоловіки, погрожуючи предметом, схожим на пістолет, змусили всіх лягти на підлогу. Один з відвідувачів, 41-річний місцевий мешканець, не зорієнтувався, в результаті чого нападники поранили його в ногу. Люди в масках забрали з каси гроші у сумі 485 гривень, пляшку горілки та кілька плиток шоколаду і втекли у невідомому напрямку.

Оскільки «тривожної» кнопки у приміщенні АЗС не було встановлено, то оператор зміг зателефонувати до міліції та викликати швидку допомогу лише тоді, коли невідомі в масках зникли.

Пораненого чоловіка доставили до центральної районної лікарні, де його прооперували. Наразі його стан задовільний.

На місці пригоди працює слідчо-оперативна група. Правоохоронці встановлюють особи підозрюваних та проводять розшукові заходи з їх затримання. Порушено кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого ч.3 ст.187 (Розбій) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до дванадцяти років з конфіскацією майна.

ВЗГ ГУМВС України

 в Київській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 1)
Попередня новина: На Тернопільщині ...
Наступна новина: «Інші люди. Гуцулія» - з ...

КОМЕНТАРІ