В Києві п’яна жінка зарізала чоловіка

В Києві п’яна жінка зарізала чоловіка

03.12.12 22:49 0 1102
Співробітники карного розшуку Дарницького райуправління столичної міліції затримали 25-річну місцеву мешканку, яка під час конфлікту з своїм чоловіком вдарила його ножем.

До чергової частини Дарницького районного управління міліції на спецлінію «102» зателефонувала жінка і повідомила, що вона вбила свого чоловіка. На місце пригоди відразу виїхала слідчо-оперативна група району. У квартирі правоохоронці виявили тіло 34-річного чоловіка з проникаючою колото-різаною раною в область серця.

Неподалік сиділа жінка з двома маленькими дітьми, які постійно плакали. Це й була співмешканка, яка вбила чоловіка на очах у маленького сина. В скоєнні злочину вона повністю зізналась.

Як пояснили сусіди, жінка завжди була напідпитку, діти самі по собі, постійно голодні, не доглянуті. Чоловік навпаки – був роботящий, працював будівельником, всі гроші віддавав дружині, любив дітей і не дозволяв дружині вживати алкогольні напої. Сусідка розповіла, що того вечора з квартири доносився великий галас, сварки… і близько 20 години вечора все стихло.

Опитана підозрювана жінка пояснила, що дуже страждала від підозр свого чоловіка, він її дуже ревнував, забороняв зустрічатися з друзями. Обурена жінка, та до того ще й напідпитку намагалась пояснити, що його ревнощі безглузді, але замість того – вбила ревнивця.

Дії жінки кваліфіковано за частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України (вбивство). Жінка перебуває за гратами, чекаючи на рішення суду.

ВЗГ ГУМВС України в м. Києві
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Тернопільщина: Понад 600 ...
Наступна новина: Убивця рівненської ...

КОМЕНТАРІ