В Донецьку курсант врятував дівчину від зґвалтування

В Донецьку курсант врятував дівчину від зґвалтування

04.12.12 08:52 0 1066
2 грудня курсант 2-го курсу факультету безпеки дорожнього руху Донецького юридичного інституту МВС України Дмитро Попов у м. Маріуполі затримав зловмисника, який намагався зґвалтувати дівчину.

Хлопець разом зі своїм братом, почувши благання про допомогу та побачивши прояви антиморальної поведінки молодика, не вагаючись, кинулися на захист дівчини.

Злочинець намагався втекти, але хлопці все ж таки наздогнали його, затримали та викликали співробітників міліції. Наряд міліції доставив учасників події до Орджонікідзевського РВ. Наразі вирішується питання про порушення досудового розслідування.

– У той час, коли ми наздогнали зловмисника, мимо проїжджав патруль ДАІ. Ми пояснили їм ситуацію і співробітник ДАІ викликав підмогу, – розповів хлопець. – Для себе я ще у дитинстві вирішив стати міліціонером. Вдячний долі, що навчаюсь у Донецькому юридичному інституті МВС України. Знання законів, гартування правоохоронного духу робить свою справу. Моє життєве кредо – допомагати людям – поступово втілюється у реальність!

Прес-служба ДЮІ МВС України
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Київський фармацевт ...

КОМЕНТАРІ