Київський фармацевт зберігав у гаражі велику партію

Київський фармацевт зберігав у гаражі велику партію "димедролу"

04.12.12 09:02 0 1229
Співробітники столичного УБНОН перекрили канал надходження в нелегальний продаж сильнодіючих речовин – «Сонат» та «Димедрол». У гаражі затриманого чоловіка правоохоронці вилучили більше двох тисяч пігулок. Ще кілька сотень пігулок цих препаратів зберігалося в його автомобілі.

За оперативною інформацією чоловік продавав пігулки до мережі аптек, які займаються нелегальним продажем цих сильнодіючих речовин. Переважно клієнти таких закладів – наркозалежні люди.

Затриманий вже неодноразово потрапляв в поле зору правоохоронців. За фахом 45-річний киянин - фармацевт, тому не викликає сумнівів, що чоловік точно знав про незаконність зберігання цих препаратів, хоча сам він цього не визнає.  Стверджує, що зберігав «Сонат» та «Димедрол» тому, що має проблеми зі сном, а вилучені у нього препарати – виключно для власного використання.

Наразі стосовно затриманого розпочато кримінальне провадження за ч. 3 ст. 321 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, перевезення, пересилання, зберігання з метою збуту або збут отруйних і сильнодіючих речовин) Кримінального кодексу України. Санкція цієї статті передбачає до 5 років позбавлення волі.

ВЗГ ГУМВС України

в м. Києві
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ