Івано-Франківщина: Учасників  обласного творчого «Горицвіту» нагородили дипломами і пам’ятними подарунками

Івано-Франківщина: Учасників обласного творчого «Горицвіту» нагородили дипломами і пам’ятними подарунками

04.12.12 10:51 0 1070
У Міжнародний День інвалідів, у приміщенні обласного академічного театру ляльок ім. Марійки Підгірянки відбувся шостий фестиваль творчості для обдарованої молоді з особливими потребами "Горицвіт".

Організатори заходу – обласний центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.

«Працюючи з молоддю, що має особливі потреби, ми намагаємось віднайти талановитих, ініціативних та допомогти їм реалізувати свої обдарування, - зазначила керівник обласного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Галина Боднар. – Започаткувавши обласний фестиваль «Горицвіт», ми даємо можливість спілкування обдарованій талановитій молоді, нагоду показати свої роботи та виступити на сцені, що для багатьох з них є величезним стимулом».

Учасниками цьогорічного фестивалю стали 40 молодих творчих людей, віком від 18 до 35 років, які представили свої картини, написані фарбами та створені з бісеру, поділилися з іншими власними поезіями, продемонстрували численним гостям творчого фестивалю майстерність виконання музичних творів та гуморесок.

Серед гостей фестивалю був і заступник голови облдержадміністрації Роман Іваницький, який щиро привітав учасників цього заходу від імені голови ОДА Михайла Вишиванюка, побажав міцного здоров’я та нових творчих успіхів. Учасників обласного фестивалю «Горицвіт» нагородили дипломами і пам’ятними подарунками.

Довідково

Протягом грудня в області згідно з розпорядженням голови облдержадміністрації Михайла Вишиванюка будуть організовані дні «відкритих дверей» в інтернатних установах, стаціонарних відділеннях територіальних центрів соціального обслуговування. Соціальні працівники обстежуватимуть матеріально-побутові умови проживання одиноких інвалідів, сімей, у яких виховуються діти-інваліди. Надаватиметься допомога у забезпеченні продуктами харчування, одягом, засобами реабілітації, придбанні палива, ремонті житла, працевлаштуванні тощо.

Про це повідомили у Івано-Франківській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Ситуація з неприємним ...
Наступна новина: Івано-Франківщина: Видано ...

КОМЕНТАРІ