До Міжнародного дня інвалідів 4219 особам з обмеженими можливостями Львівщини надано соціальну допомогу

До Міжнародного дня інвалідів 4219 особам з обмеженими можливостями Львівщини надано соціальну допомогу

04.12.12 12:07 0 1359
У рамках  відзначення Міжнародного дня інвалідів, на Львівщині  проведено низку заходів  з метою посилення уваги суспільства до проблем осіб з особливими потребами, забезпечення їм належного соціального захисту.

Зокрема, територіальні центри надали допомогу   4219 особам з обмеженими можливостями, які перебувають на обслуговуванні у відділеннях соціальної допомоги. Зокрема було закуплено продуктові набори на суму понад 400 тис. гривень  або надано грошову допомогу на суму понад 500 тис. гривень.

Також в області організовано надання соціальних послуг  інвалідам із залученням волонтерських організацій та волонтерів (всього було залучено понад 600 волонтерів). Для 1900 осіб з особливими потребами проведено вимірювання тиску та вмісту цукру (попередження діабету).

Всього заходами охоплено понад  7,5 тис. інвалідів, з них в будинках-інтернатах 993 особи.

Зокрема, в  ПТУ-інтернаті професійної реабілітації учнів-інвалідів м. Самбора  проведено тематичні освітньо-виховні години з метою виховання гуманного ставлення учнівської молоді до осіб з особливими потребами, випущено тематичну стінгазету про права та пільги інвалідів, переглянуто з учнями фільм”Репортаж про інвалідів”.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Львівщині відбулося 57 ...
Наступна новина: Рівненщина: У Дубровиці ...

КОМЕНТАРІ