Фестиваль «Jazz Bez» в Тернополі здивує новими виконавцями і старими цінами

Фестиваль «Jazz Bez» в Тернополі здивує новими виконавцями і старими цінами

04.12.12 13:11 0 1415
Протягом 14-16 грудня Тернопіль дивуватимуть джазові виконавці світу. XII міжнародний джазовий фестиваль «Jazz Bez» традиційно проходитиме в обласному драматичному театрі.

Заворожувати поціновувачів джазу новими композиціями будуть виконавці з США, Канади, Швейцарії, Португалії, шести польських та п’яти українських міст.

Концерти починатимуться в драмтеатрі о 19.00, з 22.30 в арт-барі «Коза» проходитимуть джей-сейшени за участі музикантів.

За словами організаторів, особливістю фестивалю цього року буде використання відеоряду під час виступів. Крім того, глядачам представлять різноманіття джазових композицій та виконавців за незмінною ціною – від 40 до 60 гривень за квиток.

«Цьогоріч міська рада більшою мірою долучилася до проведення фестивалю у Тернополі, ніж в попередні роки. Завдяки наданій підтримці – лише в інформаційному плані було надано 10 бігбордів 15 сіті-лайтів. Збільшено фінансування на 10 тисяч гривень, загалом виділено 30 тисяч. Це дало можливість не змінити вартість квитка», - зауважив начальник управління культури та мистецтв міськради Олександр Смик.

Завдяки реалізації в місті програми «Тернопіль – студентська столиця України» за 30-відсотковою знижкою через студради реалізовуватимуть квитки для студентів.

Голова оргкомітету фестивалю Сергій Надал зазначив, що Тернопіль поступово стає містом фестивалів, і висловив сподівання, що кількість учасників та глядачів на святі «Jazz Bez» цьогоріч буде не меншою, ніж в попередні роки.

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 2)
Наступна новина: Тернопіль: На форум по ...

КОМЕНТАРІ