До Чернігова прибула хорватська делегація

До Чернігова прибула хорватська делегація

04.12.12 09:14 0 1351
3 грудня до Чернігівської міської ради з офіційний візитом завітали представники делегації Приморсько-горанської жупанії Республіки Хорватія. Мета цього візиту – обговорення актуальних напрямків співробітництва та започаткування партнерських відносин між діловими колами регіонів.

У складі делегації прибули виконуючий обов’язки жупана Приморсько-горанської жупанії - Відоє Вуіч, мер міста Кастава – Івіца Луканович, директор TRE-INVEST d.o – Боян Борчич. У Чернігівській міській раді гостей зустріли заступники міського голови Анна Романова та Олександр Буцко.

Вітаючи гостей, заступник міського голови О. Буцко ознайомив представників делегації з основними напрямками розвитку сучасного Чернігова, з досягненнями сьогодення. Також він висловив упевненість у подальшій співпраці та зазначив, що Чернігів відкритий для партнерських стосунків у різних галузях, зокрема, туристичній. «Ми сподіваємося на плідний обмін досвідом. Переконаний, у перспективі наші громади налагодять дружні відносини, ми розробимо відповідну угоду про співпрацю, і сподіваюся, що наше місто Чернігів, як і вся Україна, стануть більш відомими для Європи», - сказав О. Буцко.

Гості з Хорватської Республіки під час візиту до Чернігова ознайомляться з визначними історичними пам’ятками нашого славетного міста, також відвідають підприємства та організації, торгівельні центри.

Олександр Володимирович побажав хорватським гостям отримати задоволення й позитивні враження під час екскурсій та від імені міського голови й територіальної громади міста подарував сувеніри на згадку про славетний древній Чернігів.

Про це повідомили у відділі зв’язків з громадськістю Чернігівської міської ради
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Львові відкрили дитяче ...

КОМЕНТАРІ