На Прикарпатті реалізують Закон України «Про екстрену медичну допомогу»

На Прикарпатті реалізують Закон України «Про екстрену медичну допомогу»

04.12.12 17:37 0 1143
Під керівництвом заступника голови облдержадміністрації Романа Іваницького відбулося засідання робочої групи з реалізації в області Закону України «Про екстрену медичну допомогу».

До складу робочої групи увійшли представники головного управління охорони здоров’я, в тому числі й начальник Микола Олінійчук, а також начальник головного фінансового управління облдержадміністрації Галина Карп, голова постійної комісії обласної ради з питань охорони здоров’я, сім’ї, материнства та дитинства Манолій Піцуряк, головний лікар станції швидкої та невідкладної медичної допомоги м. Івано-Франківська Ігор Ковалюк, головний лікар обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Володимир Похмурський та інші.

На засіданні розглядалися питання про створення системи екстреної медичної допомоги та медицини катастроф в області та шляхи фінансування екстреної медичної допомоги області в період перехідного етапу – першого півріччя 2013 року.

Начальник головного управління охорони здоров’я облдержадміністрації Микола Олінійчук поінформував, що в області створено центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф (ЦЕМД та МК) в січні 2011року. На даний момент, беручи до уваги вимоги вищезгаданого Закону, існуючий ЦЕМД та МК потребує внесення змін в установчі документи (Статут), структуру та штатний розклад.

На засіданні робоча група прийняла відповідні рішення щодо ефективної реалізації в області Закону України «Про екстрену медичну допомогу».

Про це повідомили у Івано-Франківській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Івано-Франківщині до ...
Наступна новина: На Рівненщині затримали ...

КОМЕНТАРІ