Прикарпатці взяли участь в Канадсько-Українському бізнес-форумі

Прикарпатці взяли участь в Канадсько-Українському бізнес-форумі

04.12.12 17:48 0 1018
У м. Торонто відбувся ХХ-й ювілейний Канадсько-Український бізнес-форум, організований Канадсько-Українською Торговою палатою.

Серед учасників форуму були делегації Луганської та Кіровоградської областей, представники Українського союзу промисловців та підприємців, керівники Державного агентства з інвестицій та управління національними проектами України.

В роботі форуму взяла участь і делегація Прикарпаття, до складу якої увійшли начальник управління з упровадження економічних реформ, євроінтеграції та інвестицій облдержадміністрації Марія Ткачук, радник голови ОДА Михайло Петруняк, журналіст обласного телебачення «Галичина» Ольга Іроденко. Прикарпатці мали виступи на пленарних засіданнях, долучилися до роботи секцій "Нафта і газ", "Сільське господарство", "Виробництво вина", "Альтернативна енергія", "Різні проекти" та запросили на Івано-Франківщину канадських бізнесменів.

Результатом форуму стало підписання договору про співпрацю між Канадсько-Українською Торговою палатою та Національною агенцією. Подібна угода була підписана з Українським союзом промисловців та підприємців.

Форум викликав зацікавленість у канадських бізнесменів та урядовців, які декларували свій інтерес до проектів із України.

Домовлено, що наступний форум буде проведено в 2013 році в Запоріжжі.

Про це повідомили у Івано-Франківській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Рівненщині затримали ...
Наступна новина: Івано-Франківщина: ...

КОМЕНТАРІ