Івано-Франківщина: Координаційна рада у справах дітей

Івано-Франківщина: Координаційна рада у справах дітей

04.12.12 18:02 0 1127
У Тлумацькій райдержадміністрації під головуванням заступника голови РДА Олександри Чаплінської відбулося розширене засідання Координаційної ради у справах дітей за участю фахівців із соціальної роботи та керівників соціальної сфери району, а саме: начальника управління праці та соціального захисту населення райдержадміністрації Марії Соловій, директора районного центру зайнятості Михайла Боговича, директора територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг району) Петра Сулими.

Роботу Координаційної ради, насамперед, було зосереджено на соціальному інспектуванні та соціальному супроводі сімей, що опинились у складних життєвих обставинах та створенні бази даних осіб, які перебувають в складних життєвих обставинах.

Заступник голови райдержадміністрації Олександра Чаплінська зазначила, що в першу чергу, координацію зусиль соціальних служб району необхідно зосередити на роботі зі соціально проблемними сім’ями та дітьми, які в них виховуються.

Також було розглянуто питання стану роботи з дітьми що перебувають на обліку в КМСД Тлумацького РВУМВС, аналізу перевірок працевлаштування дітей, гурткової роботи ДЮСШ, будинку дитячої та юнацької творчості та в загальноосвітніх закладах району та попередження жорстокого поводження з дітьми, насильства над ними та запобігання дитячій бездоглядності тощо. Обговорено пропозиції до формування проекту плану роботи координаційної ради у справах дітей РДД на 2013 рік

Про це повідомили у Івано-Франківській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ