Ковбойська історія: Затримали чоловіків, які з пістолетом грабували бар

Ковбойська історія: Затримали чоловіків, які з пістолетом грабували бар

04.12.12 20:34 0 2221
Бармен одного з невеличких кафе у самому центрі міста Миколаєва стала об‘єктом посягання для трьох місцевих мешканців, які за допомогою пневматичного пістолету намагались заволодіти спиртними напоями закладу.

Того вечора жінка перебувала на своєму робочому місці, коли побачила, як до приміщення увірвалися троє невідомих в масках. Один із нападників дістав зброю та, погрожуючи, почав вимагати від неї кілька пляшок спиртного. Працівниця закладу виявилась не з «робкого десятку» та, не терплячи такого нахабства, дала відсіч нападникам. Зрозумівши, що горілки та пива їм не дадуть, молодики поквапились залишити приміщення кафе. Але на виході зловмисників вже чекав наряд патрульної служби міліції.

Нападниками виявились місцеві мешканці, учні профтехучилищ, 17 та 18 років. У підозрюваних вилучено речові докази, які вказують на причетність їх до скоєння злочину. Затримані пояснили правоохоронцям, що того вечора розпивали спиртні напої, а коли спиртне вже закінчилось, один з них дістав пневматичний пістолет та запропонував своїм нетверезим друзям «випробувати» його на вулиці. Пропозиція прийшлась по душі всім учасникам застілля і трійця вирушила на пошуки пригод. На початку вони блукали вулицями міста, по черзі стріляючи з пістолету у ліхтарі. Хуліганські дії молодиків не пройшли повз увагу перехожих, які повідомили про дебоширів до міліції. На місце події наряд патрульної служби прибув саме у той час, коли хлопці вже встигли «завітати» до кафе, щоб за допомогою зброї безкоштовно поповнити запаси спиртного, адже їм знову закортіло випити.

Дії зловмисників попередньо кваліфіковані за ч. 2 ст. 187 Кримінального кодексу України (розбій, вчинений за попередньою змовою групою осіб, або особою, яка раніше вчинила розбій або бандитизм), яка карається позбавленням волі на строк від семи до десяти років із конфіскацією майна.

Стосовно затриманих обирається міра запобіжного заходу – тримання під вартою.

СЗГ УМВС України

 в Миколаївській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Хмельниччина: До ...
Наступна новина: У Вінниці через інцидент з ...

КОМЕНТАРІ