7 років позбавлення волі - динамо-дівчинці з Запоріжжя

7 років позбавлення волі - динамо-дівчинці з Запоріжжя

04.12.12 21:03 0 1149
Служителі Феміди винесли вердикт грабіжниці, яка дурила довірливих залицяльників. Суд засудив молоду дівчину до 7 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

А все починалося з приємного знайомства з нареченим. За його припущенням, вечір повинен був завершитися не тільки вживанням спиртного, але й приємним дозвіллям з дамою серця. Однак кавалер не врахував того, що до планів дівчини романтика зовсім не входила. Під впливом «зеленого змія», підозрювана тільки й чекала відповідного моменту, щоб реалізувати свій злочинний намір.

Інспектор патрульної служби БПС Маріупольського МУ Андрій Козакевич розповів, що за волею випадку неподалік від місця злочину ніс службу наряд патрульної служби міліції. Перебуваючи на маршруті патрулювання, співробітники почули жіночий галас. Несподівано до них підбігла дівчина і почала просити затримати грабіжника. Патрульні відразу ж попрямували у бік підозрюваного. На здивування правоохоронців, він навіть не зробив спроби зникнути, навпаки повідомив, що саме ця леді вкрала у нього мобільний телефон. У цей час грабіжниця встигла сісти у таксі, але тут її чекало розчарування: водій відмовився їхати, запідозривши щось недобре. У салоні авто втікачку наздогнали патрульні та доставили до райвідділу для подальшого з'ясування всіх обставин інциденту.

Правоохоронцями було встановлено, що 25-річна гостя із Запоріжжя жила за допомогою випадкових підробок. Залишившись сиротою ще у шкільні роки, звикла самостійно виживати у дорослому світі. Уподобала розгульний спосіб життя, наркотики, кинула школу та потрапила до неблагополучної компанії.

У той вечір її долало бажання пригод і, прогулюючись вулицею, побачила чоловіка напідпитку, підійшла до нього з проханням прикурити сигарету. Познайомившись, він запропонував випити. Розташувалися на лавці у дворі багатоповерхівок Потім нова знайома попросила мобільний телефон. Нічого не підозрюючи, задоволений увагою молодої жінки, чоловік передав їй до рук свій мобільний. Не довго думаючи, вона встала і кинулася бігти, а помітивши, що назустріч йде наряд патрульних, вирішила вигадати історію з пограбуванням.

Варто відзначити, що це вже не перша жертва зловмисниці. У липні минулого року фігурантка вже була притягнута до кримінальної відповідальності за скоєння тяжкого злочину, передбаченого ч.2 ст.187 Кримінального кодексу України (розбій, вчинений групою осіб). Крім того, підсудна визнана винною за ст.186 «Грабіж» КК України. Дівчині доведеться чимало часу провести за гратами, щоб усвідомити свої помилки.

Прес-служба Маріупольського МУ ГУМВС України
в Донецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Тернополі відбудеться ...

КОМЕНТАРІ