Чернівецька делегація відвідала аерокосмічний форум

Чернівецька делегація відвідала аерокосмічний форум

04.12.12 21:09 0 1201
Українське молодіжне аерокосмічне об’єднання «Сузір’я» щороку проводить Всеукраїнський зліт «Сузір’я» зустрічає друзів», який традиційно проходить на День народження цієї громадської організації. На зльоті підводяться підсумки року, що закінчується.  В цьому році захід був присвячений 15-й річниці польоту в Космос першого космонавта незалежної України, нашого земляка Леоніда Каденюка.

Зазвичай у святкування беруть участь вихованці цієї організації, які показали найкращі результати в галузі аерокосмічної освіти протягом року своїми перемогами на Всеукраїнських конкурсах, освітньо – наукових конференціях.

До столиці України прибуло 19 делегацій з регіонів України. Чернівці були представлені переможцями та призерами Всеукраїнських конкурсів «Мирний космос» та «Космічні фантазії», вихованцями Чернівецького міського центру УМАКО «Сузір’я» та гуртка «Основи космонавтики» КЮТ «Кварц». До делегації увійшли: Марія Долга (Ліцей №3), Яна Юркова (ЗОШ №14), Максим Яремійчук (Гімназія №7) та Юрій Пекарський (Гімназія №4) Чернівецький міський центр УМАКО «Сузір’я» при КЮТ «Кварц» відзначено грамотою «За вагомий внесок у здійснення програми аерокосмічної освіти».

Про це повідомили у Чернівецькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Тернополі відбудеться ...
Наступна новина: Чернівці: Відбудеться ...

КОМЕНТАРІ