Чернівці: Відбудеться унікальна олімпіада серед школярів

Чернівці: Відбудеться унікальна олімпіада серед школярів

04.12.12 21:15 0 1268
Учні 1-11 класів чернівецьких загальноосвітніх закладів запрошуються до участі у IX Міжнародній олімпіаді з основ наук. Змагання з кожної дисципліни проходитиме на честь сучасних визначних особистостей. Цього навчального року серед них: королева Єлизавета II, лауреати Нобелевської премії біохімік Ада Іонат і фізик Костянтин Новосьолов, а також український поет, Герой України Борис Олійник, Заслужений журналіст України, Лауреат премії ім. Івана Франка Олександр Пономарів, відомий учений, історик, лауреат премії Союзу журналістів України Володимир Сергійчук.

Унікальність Олімпіади полягає в тому, що учасником змагань може стати кожен школяр, незалежно від його загальної успішності. Попередній відбір відсутній. Завдання для Олімпіади розробляються інтернаціональною командою висококваліфікованих спеціалістів різних галузей знань. Змагання проходять у два етапи. Перший етап для учнів початкової школи відбудеться з 17 по 31 грудня 2012 року, фінальний – з 11 по 23 березня 2013 року. Учні середніх та старших класів перший етап проходитимуть з 21 січня по 22 лютого 2012 року, фінальний – 19-20 квітня 2013 року.

Прийом заявок на участь у першому етапі Олімпіади для учнів початкової школи здійснюється до 12 грудня 2012 року, для учнів середніх та старших класів – до 13 січня 2013 року.

Про це повідомили у Чернівецькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернівецька делегація ...
Наступна новина: Чернігів має намір ...

КОМЕНТАРІ