Хмельниччина четверта в державі за кількістю наданих пільгових кредитів

Хмельниччина четверта в державі за кількістю наданих пільгових кредитів

05.12.12 08:01 0 1371
На Хмельниччині цього року на реалізацію соціальних ініціатив надійшло 700 мільйонів гривень. Про це сказав голова облдержадміністрації Василь Ядуха, перебуваючи з робочою поїздкою у Кам’янці-Подільському з нагоди вручення документів на квартири, які отримані за пільговими кредитами.

“Однією з ініціатив Президента є забезпечення доступним житлом наших громадян. Це програма здешевлення вартості іпотечного кредитування для того, аби наші люди могли отримати доступне житло, особливо ті, які потребують поліпшення житлових умов,” – наголосив очільник області.

На сьогоднішній день на здешевлення вартості іпотечних кредитів для Хмельниччини виділено 29 мільйонів гривень, понад 7 мільйонів гривень уже є на рахунку для часткової компенсації наданих кредитів.

Як зазначив Василь Ядуха, визначено 22 будинки – це близько 700 квартир загальною площею 35 тис. кв. м. “Наразі 50 сімей оформили кредити на суму 9,5 мільйонів гривень, 25 сімей уже отримали ордери на житло. І сьогодні дуже приємно, що така гарна подія відбувається на Кам’янеччині - 16 сімей отримали ключі від власного помешкання і працюють саме в цій програмі. Приємно відмітити, що Хмельниччина четверта в державі саме по оформленню пільгового кредитування.” – сказав він.

Люди, які стали власниками квартир згідно загальнодержавної Програми «Доступне житло», оселилися у житловому будинку, що по вул.. Пушкінській 44а, який звела будівельна компанія «Рокор ЛТД» (директор Олександр Конюшенко). Будівництво 9-поверхового 106-квартирного житлового будинку з вбудованими приміщеннями комерційного було розпочато у травні 2010 року.

Олександр Конюшенко подякував обласній владі та зазначив, що завдяки залученим коштам за Програмою будівництва та придбання доступного житла, вдалося пришвидшити будівельні роботи та завершити будинок саме зараз, а не 2015 року.

Про це повідомили у Хмельницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львові проклали ...
Наступна новина: Житомирщина: Іван Сльота – ...

КОМЕНТАРІ