В Києві розшукують грабіжника банку

В Києві розшукують грабіжника банку

05.12.12 12:14 0 1070
30 листопада, близько 15:35 до філії одного з банків зайшов невідомий чоловік років 30-ти і погрожуючи ножем заволодів коштами у розмірі 10 000 доларів США.

Першого разу зловмисник з’явився у банківській установі в 15:00 цього ж дня. Підійшовши до касира, він запитав чи можна обміняти гривні на долари. Отримавши позитивну відповідь, вийшов, а вже за тридцять п’ять хвилин знову повернувся. В руці зловмисник тримав пістолет, зробивши два постріли в стелю, нахабно наказав касирові віддати гроші. І хоча в банку були два охоронці, жодний не наважився затримати чоловіка.

Сам же зловмисник, отримавши бажані гроші, вибіг з приміщення банку і зникнув у натовпі...

Працівники Голосіївського райуправління міліції за частиною 2 статті 187 Кримінального кодексу України внесли відомості про кримінальне правопорушення до Єдиного реєстру досудових розслідувань та розпочали кримінальне провадження.

Прикмети злочинця:

На вигляд 25-30 років, зріст – 180 см., обличчя овальне, худорляве, волосся русяве, ніс прямий, очі – сірі, невеликі. Особливих прикмет не має. Був одягнений: Чорна куртка з тканини, блакитні джинси, взуття чорного кольору.

Прохання до всіх, хто має інформацію про цього чоловіка, звертатися до Голосіївського райуправління міліції Києва за т.  525-65-60, 525-04-04   або «102».

Голосіївське РУ ГУМВС України в м. Києві
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернівці: Ліцеїсти ...
Наступна новина: Запорізькі правоохоронці ...

КОМЕНТАРІ