На модернізацію зоопарку у Луцьку має надійти європейський грант

На модернізацію зоопарку у Луцьку має надійти європейський грант

05.12.12 08:18 0 1259
Заступник міського голови Василь Байцим провів нараду з питань підготовки реалізації проекту «Модернізація зоопарків в Замості та Луцьку, а також підготовка концепції створення рекреаційної зони в Жешуві з метою розвитку прийнятного транскордонного природного туризму».

Він познайомив присутніх з рішенням спільного Моніторингового Комітету та рекомендаціями, які потрібно виконати. У ньому, зокрема, повідомляється: «У відповідності з рішенням спільного Моніторингового Комітету, прийнятого в рамках зустрічі у місті Казімеж-Дольни (ПР) 13-14 листопада 2012 року, Спільний Моніторинговий комітет вирішив, що на вашу заяву може бути виділений грант максимальною сумою 2 мільйони 350 тисяч 349 євро в рамках Програми транскордонного співробітництва Польща- Білорусь- Україна 2007-2013 року».

У зв’язку з цим для підписання контракту зі Спільним органом управління на отримання гранту потрібно виконати певні рекомендації. А саме: для українських партнерів додатки мають бути підготовлені англійською мовою, весь бюджет повинен бути арифметично правильний, усі витрати повинні бути детально обґрунтовані і роз’яснені, також потрібно вказати на їх зв'язок з цілями проекту. Кожна з витрат повинна бути детально описана. Усі одноразові виплати мають бути розподілені на окремі витрати. Потрібно представити докладну інформацію про кожну конкретну частину витрат. Необхідно взяти до уваги наступні зміни та представити такі роз’яснення.

Позитивне Рішення комплексної державної експертизи має бути забезпечене до підписання грантового договору, а потім, після його підписання, але до першої виплати авансу, має бути забезпечений дозвіл на будівництво. Якщо виконання проекту не вимагає дозволу на будівництво, або аналогічного документу, тоді необхідно подати укладену самостійно декларацію, яка містить посилання на відповідні національні нормативні акти і підтверджує, що елементи проекту, які пов’язані з роботами, не вимагають отримання дозволу на будівництво або аналогічного документа. Також потрібен висновок Експертної державної експертизи, виданий Міністерством екології та природних ресурсів України, а також оцінка впливу на навколишнє природне середовище.

Усі рекомендації повинні бути виконані, всі документи мають бути погоджені через електронну пошту з менеджером проекту до 28 грудня.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ