Луцьк: На  ХІІ Міжнародний джазовий фестиваль «Jazz Bezz 2012» прибуде 50 музикантів з семи країн світу

Луцьк: На ХІІ Міжнародний джазовий фестиваль «Jazz Bezz 2012» прибуде 50 музикантів з семи країн світу

05.12.12 09:18 0 1314
Сьогодні у Палаці культури міста Луцька відбулася прес-конференція з нагоди проведення ХІІ Міжнародного джазового фестивалю « Jazz Bezz 2012» за участю консула Генерального Консульства Республіки Польща у Луцьку Кшиштофа Саівіцкі, голови постійної депутатської комісії з питань освіти, науки, культури та мови міської ради Анатолія Пархом’юка, президента БФ «Співдружність- Волинь» та «Луцького джазового клубу» Олега Баковського, голови ВМГО «Єднання» Віктора Грисюка.

Вони повідомили, що 7-9 грудня 2012 року в Палаці культури міста Луцька відбудеться ХІІ Міжнародний джазовий фестиваль « Jazz Bezz 2012». Його організовують Волинська обласна громадська організація «Луцький джазовий клуб», Волинська молодіжна громадська організація «Єднання», Волинський обласний благодійний фонд «Співдружність-Волинь». Фестиваль відбудеться під патронатом Луцької міської ради та Генерального консульства Республіки Польща в м. Луцьку. Співорганізатор фестивалю - Волинська обласна організація «Товариство лікарів польського походження».

Олег Баковський повідомив, що цього року на фестиваль приїдуть музиканти зі Львова, Києва, Харкова, Тернополя, Івано-Франківська, Рівного, Севастополя, Одеси, Перемишля, Любліна, Новиці, Ярослава та Білостока. У концертах візьмуть участь 50 музикантів з семи країн світу, відомі виконавці з Португалії, США, Канади, Польщі.

Анатолій Пархом’юк зазначив, що фестиваль - одна із форм подієвого туризму у нашому місті, адже фестивальні заходи будуть не лише для лучани, а й гостей міста.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Івано-Франківщина: ...
Наступна новина: На Львівщині цьогоріч ...

КОМЕНТАРІ