Львів: «Ми звертались у правоохоронні органи, але чіткої реакції не було», - А.Павлів про «Снопківський парк»

Львів: «Ми звертались у правоохоронні органи, але чіткої реакції не було», - А.Павлів про «Снопківський парк»

05.12.12 14:29 0 1164
Як повідомив директор департаменту містобудування Андрій Павлів, рішенням виконавчого комітету про розроблення детального плану території району забудови на вул. Кримській не передбачається жодне будівництво у «Снопківському парку». Йдеться, в першу чергу, про визначення меж території. «На самочинне будівництво, яке ведеться в парку з вересня, реакції від правоохоронних органів нема»,— уточнив Андрій Павлів.

— На жаль, мусимо констатувати, що у вересні цього року почалось самочинне будівництво у «Снопківському парку». Ми звертались у правоохоронні органи з цього приводу, але чіткої реакції не було. З метою вирішення цієї ситуації було прийнято рішення розробити детальний план території забудови вул. Кримської, який би чітко окреслив межі парку. Зараз складається враження, що люди, які критикують детальний план, хочуть захистити самовільне будівництво. — Андрій Павлів, директор департаменту містобудування

Як повідомляють в юридичному управлінні, рішення виконавчого комітету не дає права здійснювати забудову парку «Снопківський». Будівництво чи реконструкція у будь-якому випадку буде здійснюватись з дотриманням чинного законодавства та за наявності усіх дозволів та документів на землекористування.

— Рішення виконавчого комітету про надання дозволу на розробку детального плану території району забудови вул. Кримської не дає права жодній юридичній чи фізичній особі здійснювати забудову цієї території. Це рішення є необхідним етапом для розроблення детального планування цієї території міста Львова. Оскільки в міському бюджеті не передбачено на це коштів, то ми залучаємо особу, яка має на меті фінансувати розробку цього детального плану. Будівництво, реконструкція у будь-якому випадку буде здійснюватися з дотриманням чинного законодавства, при наявності усіх дозволів та документів на землекористування. — Гелена Пайонкевич, начальник юридичного управління

Нагадаємо, 26 жовтня виконком ЛМР прийняв рішення про розроблення детального плану території району забудови на вул. Кримській. Замовником розроблення детального плану території є управління архітектури департаменту містобудування з залученням фінансових джерел організацій, зацікавлених у розробленні містобудівної документації. Відповідальним за розроблення та фінансування детального плану території є ТзОВ виробничо-торгове підприємство «Бодекс».

Про це повідомили у Львівській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Львів: Вночі місто ...
Наступна новина: КП «Чернівціводоканал» ...

КОМЕНТАРІ