У Житомирі працівники міліції затримали студента з амфетаміном

У Житомирі працівники міліції затримали студента з амфетаміном

05.12.12 15:08 0 1040
В одному з розважальних центрів м. Житомира працівники відділу боротьби з незаконним обігом наркотиків УМВС України в області затримали 17-річного парубка, який прийшов до закладу з наркотиками у кишені.

Особливо небезпечний психотропний засіб амфетамін оперативники міліції виявили у хлопця під час поверхневого огляду у присутності понятих. У паперовому згортку, вилученому у нього, знаходився порошок білого кольору. Про його сутність висновок зробили експерти – амфетамін вагою близько 1 гр.

Як з’ясувалося, хлопець є студентом одного з навчальних закладів обласного центру. До клубу прийшов, аби зустрітись із знайомим та розважитись. А наркотики, очевидно, прихопив для гарного настрою.

Втім нині працівники міліції перевіряють версію хлопця щодо походження психотропу. За його словами, він вперше придбав цей засіб через… мережу Інтернет. Раніше, щоправда, уже таким чином отримував рослинні наркотики. Оплативши визначену суму через мобільний рахунок телефона, отримав повідомлення щодо місце знаходження наркотичного засобу.

Наразі, повідомив начальник ВБНОН УМВС України в Житомирській області Андрій Струпинський, за даним фактом триває досудове розслідування. Хлопцеві у разі доведення його вини загрожує покарання у вигляді обмеження або позбавлення волі на строк до 3 років.

Алла Ващенко,

СЗГ УМВС України

в Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернівці: «Хай добром ...
Наступна новина: Львів: «Директор ...

КОМЕНТАРІ