На Донеччині алкоголічка вбила брата і покалічила матір

На Донеччині алкоголічка вбила брата і покалічила матір

05.12.12 16:10 0 1755
В одній з донецьких родин одвічний конфлікт «батьків і дітей» привів до трагічної розв'язки. Загостренню пристрастей, що передувало трагедії, неабиякою мірою сприяло вживання спиртних напоїв.

Того дня в Будьоннівському районі м. Донецька в одній з квартир за столом зібралася компанія: 58-річна хазяйка, її діти - 30-річний син і 36-річна донька, а також декілька гостей. У цьому сімействі подібні посиденьки не були рідкістю, оскільки й сестра, й брат були раніше засуджені і вели не дуже благополучний спосіб життя.

Близько другої години ночі, в процесі гуляння, коли свідомість вже була затьмарена алкоголем, між кровними родичами спалахнула сварка. Конфлікт був пов'язаний з нещодавніми подіями.

Близько тижня тому донька, що проживає зі своєю сім'єю окремо, приїхала погостювати до матері з братом разом зі своєю дворічною дочкою. І, на думку жінки, в її відсутність бабуся погано дивилася за внучкою, не приділяючи дівчинці належної уваги. На ґрунті випитого спиртного молода мама почала пред'являти своїй матері претензії. З'ясування стосунків між панянками переросло в бійку, вони вчепилися один одному у волосся. Брат спробував було втихомирити старшу сестру, але добився тільки того, що вся її агресія перейшла на нього.

Несподівано жінка, яка розійшлася, схопила ніж і двічі вдарила брата в груди. Мати спробувала розняти дітей, але дочка, яка увійшла в раж, та й їй завдала декілька ударів в живіт.

Молодий чоловік помер на місці. А поранена жінка на «швидкій», яку викликали гості, була доставлена в реанімаційне відділення лікарні у важкому стані. Медики негайно повідомили про це в Будьоннівський райвідділ міліції.

- На місце події виїхала слідчо-оперативна група. Зловмисниця була затримана. Дії жінки кваліфіковано за ч.1 ст.115 «Умисне вбивство» Кримінального кодексу України, - повідомив заступник начальника Будьоннівського РВ - начальник кримінальної міліції Артем Морковкин.

Прес-служба Донецького МУ ГУМВС України

в Донецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 1)
Попередня новина: На Рівненщині розробили ...
Наступна новина: На Житомирщині розпочато ...

КОМЕНТАРІ