Івано-Франківщина: Визначено переможців ІIІ-го обласного конкурсу проектів і програм

Івано-Франківщина: Визначено переможців ІIІ-го обласного конкурсу проектів і програм

05.12.12 17:20 0 1252
Відповідно до Положення про обласний конкурс проектів та програм розвитку місцевого самоврядування, Положень про обласні конкурси “Громада кращого довкілля”, “Краща спортивна громада”, “Краща етнокультурна громада”, та враховуючи рекомендації ради, дирекції та експертної комісії Конкурсу, визначено переможців програм третього обласного конкурсу проектів та програм розвитку місцевого самоврядування.

Переможцями третього обласного конкурсу проектів та програм розвитку місцевого самоврядування стали такі проекти: 1-е місце - Слободо-Болехівська сільська рада - проект "Формування належних умов для всебічного розвитку сільського населення і створення сучасного інформаційно-культурного осередку – Центру освіти, культури та дозвілля в гірських населених пунктах на прикладі села Слобода-Болехівська",

2-е місце - Рахинянська сільська рада- проект "Сільський спортивний майданчик",

3-є місце - Станковецька сільська рада - проект "Виготовлення генерального плану забудови сіл Станківці та Церківна Станковецької сільської ради"

Третє місце першого обласного конкурсу у номінації “Громада кращого довкілля” зайняла Княжолуцька сільська рада Долинського району, яка відзначена грошовою премією в сумі 50,0 тис. грн.

У номінації етнокультурний регіон Бойківщина визнано переможцем першого обласного конкурсу “Краща етнокультурна громада” Лолинську сільську раду Долинського району і відзначено грошовою премією в сумі 100,0 тис. грн.

Про це повідомили у Івано-Франківській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Івано-Франківщина: ...
Наступна новина: Івано-Франківщина: На ...

КОМЕНТАРІ