Івано-Франківщина: На Коломийщині відбулося вручення автомобілів для обслуговування сільської медицини

Івано-Франківщина: На Коломийщині відбулося вручення автомобілів для обслуговування сільської медицини

05.12.12 17:28 0 1220
У Коломийському районі вручили два автомобілі для обслуговування сільської медицини, які придбані за рахунок субвенції з обласного бюджету. Для кращого обслуговування пацієнтів сільської місцевості ці автомобілі передадуть для лікарських амбулаторіїв загальної практики та сімейної медицини сіл Товмачик та Лісний Хлібичин.

Голова райдержадміністрації Михайло Негрич та міський голова Ігор Слюзар вручили ключі головному лікарю амбулаторії с. Лісного Хлібичина Ігорю Било та в.о. головного лікаря с. Товмачик Світлані Гасюк.

Голова районної державної адміністрації Михайло Негрич зазначив, що на сьогодні особлива увага звертається на розвиток сільських медичних закладів, а також створення умов, які б сприяли залученню лікарів до роботи в сільській місцевості. Здоров’я населення має бути одним з пріоритетних напрямів державної політики. Держава гарантує кожному право на охорону здоров’я, медичну допомогу та медичне страхування; створює умови для ефективного і доступного для всіх громадян медичного обслуговування.

Про це повідомили у Івано-Франківській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Івано-Франківщина: ...
Наступна новина: Івано-Франківщина: «Вперед ...

КОМЕНТАРІ