Молодь Львівщини обговорила шляхи розвитку студентського самоврядування

Молодь Львівщини обговорила шляхи розвитку студентського самоврядування

05.12.12 18:34 0 1092
З 30 листопада до 2 грудня делегація студентської молоді Львівщини взяла участь у Міжнародній студентській конференції на тему “Домінанти студентського самоврядування: захист прав студента та покращення якості освіти”.

Захід проходив на базі Переяслав-Хмельницького державного педагогічного університету імені Григорія Сковороди у Київській області та зібрав близько 80 лідерів молодіжного руху з України та Росії.

Львівщину на конференції представляли студенти Національного університету “Львівська політехніка”, Української академії друкарства, Національного лісотехнічного університету України, Львівської комерційної академії та  Львівського національного аграрного університету.

Організаторами заходу виступили Головне управління освіти і науки та управління у справах сім’ї та молоді Київської облдержадміністрації, ВМГО “Національний студентський союз”, Київська обласна студентська рада та Студентська рада Переяслав-Хмельницького державного педагогічного університету імені Григорія Сковороди. Конференція відбувалася за підтримки Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України.

Учасників конференції привітали ректор Переяслав-Хмельницького ДПУ ім. Григорія Сковороди Віктор Коцур, президент ВМГО «Національний студентський союз» Микола Бучко, голова Переяслав–Хмельницької райдержадміністрації Ілона Куровська, начальник управління з питань сім’ї та молоді Львівської облдержадміністрації Анатолій Ігнатович, голова Київської обласної студентської ради Олег Водяний. Кожен із учасників заходу, що був присвячений обговоренню ключових питань розвитку органів студентського самоврядування, виступив із доповіддю, яка потрапила до звірнику.

Окрім секційних та пленарних засідань, учасникам міжнародної конференції було запропоновано взяти участь у тренінгу на тему “Лідер змінює оточення”.

Наприкінці конференції учасники заходу, зокрема представники вищих навчальних закладів Львівщини, отримали пам’ятні книги та сертифікати.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
1 (голосів: 1)
Попередня новина: Львівщина: В Академії ...
Наступна новина: Школярі початкових класів ...

КОМЕНТАРІ