Компанія «БОШ» готова розширювати свої виробничі потужності на Львівщині

Компанія «БОШ» готова розширювати свої виробничі потужності на Львівщині

05.12.12 18:58 0 1341
Компанія «Бош» зацікавлена у розширенні власних виробничих потужностей у Львівській області. Зокрема, йдеться про повномасштабне виробництво на підприємстві «Холгер Крістіансен Продакшн Україна», яке розташоване у Краківці. Такі наміри представники компанії «БОШ» – президент компанії «БОШ» у країнах СНД Герхард Пфайфер та директор Компанії «Холгер Крістіансен Продакшн Україна» Людвіг Бехле  озвучили під час зустрічі із першим заступником голови Львівської обласної державної адміністрації Богданом Матоличем.

Богдан Матолич привітав представників компанії «БОШ» на теренах Львівщини та запевнив у цілковитій співпраці та сприянню іноземним інвесторам.

«Ми дуже цінуємо стосунки з інвесторами, які мають підприємства у Львівській області та хочуть розвивати свій бізнес на території нашого регіону. Голова Львівської обласної державної адміністрації Михайло Костюк особисто провів багато нарад і зустрічей із бізнесом та інвесторами. І сьогодні ми маємо позитивний ефект від роботи системи єдиного вікна та решти дозвільних органів. Користуючись нагодою хочу особисто засвідчити вдячність та повагу компанії «БОШ», яка через своє підприємство «Холгер Крістіансен Продакшн Україна» здійснює регенерацію електрообладнання і створює додаткові робочі місця для населення області, що є вагомим внеском у соціально-економічний розвиток Львівщини. Високий фаховий рівень працівників «Холгер Крістіансен Продакшн Україна» повинен служити орієнтиром, за яким мають змогу рухатися всі підприємствам, що бажають розмістити свою виробничу базу на території області», – зазначив перший заступник голови ЛОДА.

Богдан Матолич також наголосив, що Львівська обласна державна адміністрація надасть всебічну підтримку підприємцям, що готові інвестувати свої кошти в розбудову області та створення нових робочих місць.

Довідка:

Компанія БОШ є одним з найбільших в Європі виробників продукції в таких галузях: машинобудування, автомобільні вузли та комплектуючі, виробництво інструментів, діагностичних та керуючих механізмів та пристроїв; будівельна та побутова техніка; теплова та солярна техніка, системи зв’язку та безпеки.

Компанія була заснована німецьким підприємцем і інженером Робертом Бошем в 1886 році. Штаб-квартира розташована в місті Герлінг, Німеччина, недалеко від Штутгарту.

У 2011 році компанія Bosch вклала в наукові дослідження і розробки більше 4,2 млрд євро, а також подала заявки на отримання понад 4100 патентів по всьому світу. Понад 300 000 співробітників забезпечили у фінансовому 2011 році обсяг продажів в 51,5 млрд євро.

У групу компаній Bosch входять Robert Bosch GmbH і більше 350 дочірніх підприємств і регіональних компаній приблизно в 60 країнах. Разом з партнерами в сфері продажів та обслуговування компанія Bosch представлена майже в 150 країнах.

Підприємство «Холгер Крістіансен Продакшн Україна» розташоване в

м. Краківець Городоцького району Львівської області. Вид діяльності підприємства – відновлення (регенерація) електрообладнання (стартерів до автомобілів).

У 2008 році компанія «Бош» викупила компанію «Холгер Крістіансен Продакшн» Україна в концерну Хелла.

Виробничі потужності підприємства розташовані на площі 4000 м.2 На підприємстві працює близько 200 робітників. Лінійка продукції налічує близько 570 моделей стартерів. Підприємство працює за схемою давальницької сировини.

Станом на ІІ півріччя 2012 року в економіку області підприємство внесло прямих іноземних інвестицій на загальну суму  6 421 715,24 дол. США.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ