Хмельниччина: На запитання по прямій телефонній лінії  відповідав заступник голови ОДА

Хмельниччина: На запитання по прямій телефонній лінії відповідав заступник голови ОДА

05.12.12 19:10 0 1268
Заступник голови облдержадміністрації Микола Катеренчук взяв участь у прямій телефонній лінії «Запитай у влади».

Впродовж години жителі Хмельниччини мали можливість особисто запитати у чиновника про те, що їх хвилює найбільше. Усього пролунало дев’ять телефонних дзвінків.

Люди зверталися з різними проблемами, зокрема, мешканець Полонного скаржився на відсутність у районному центрі державного нотаріуса. За безкоштовною правовою допомогою він, як інвалід, змушений звертатися у Шепетівку. Хмельничанка, яка вже 16 років виховує дитину-інваліда, нарікала на те, що не має можливості отримати путівку для оздоровлення сина та автомобіль. Хоча й перебуває у черзі на забезпечення автомобілем 11 років.

У процесі спілкування йшлося також про сприяння у покращенні житлових умов та проблему транспортних перевезень. В першу чергу хмельничани нарікають на нерегулярність сполучень міських автобусів та небезпеку, яку створюють на дорогах приватні перевізники. Микола Григорович повідомив, що керівництво краю готує пропозиції до Верховної Ради та Міністерства інфраструктури України щодо боротьби з нелегальними перевізниками. Однією з них є – конфіскація транспортних засобів у порушників законодавства.

Високопосадовець уважно вислухав кожного. Усі офіційні запити громадян зафіксовані, будуть направлені у відповідні інстанції для розгляду і триматимуться на особистому контролі у чиновника.

Про це повідомили у Хмельницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Компанія «БОШ» готова ...
Наступна новина: Хмельниччина: Обсяг доходів ...

КОМЕНТАРІ