На Тернопільщині хочуть залучити виробничі потужності підприємств установ кримінально-виконавчої служби

На Тернопільщині хочуть залучити виробничі потужності підприємств установ кримінально-виконавчої служби

05.12.12 19:43 0 1163
Нараду з питань залучення виробничих потужностей підприємств установ кримінально-виконавчої служби області в економіку регіону та сприяння створенню нових робочих місць для засуджених провів заступник голови облдержадміністрації Василь Гецько.

Захід відбувся за участі керівників низки структурних підрозділів облдержадміністрації, територіальних підрозділів центральних органів виконавчої влади в області, керівники райдержадміністрацій, державних підприємств виправних колоній, що знаходяться в області, служби автомобільних доріг у Тернопільській області, Тернопільської торгово-промислової палати.

Присутні обговорили стан виконання заходів щодо державної підтримки підприємств установ пенітенціарної служби області, залучення їх до виконання державних замовлень, цільових програм та створення нових робочих місць для засуджених у 2012 році.

За результатами наради дано конкретні доручення її учасникам з метою збільшення виробництва промислової продукції підприємствами установ пенітенціарної служби області. Крім того, будуть розроблені заходи на 2013 рік стосовно збільшення виробництва та реалізації продукції даними установами.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Тернопільщина: Дорожні ...
Наступна новина: Тернопільщина: Відбулися ...

КОМЕНТАРІ