Ансамбль «Волиняни» здобув перемогу на третьому Всеукраїнському фестивалі

Ансамбль «Волиняни» здобув перемогу на третьому Всеукраїнському фестивалі

05.12.12 20:37 0 1240
Ансамбль народної музики «Волиняни» Луцької музичної школи №3 нагороджений дипломом Лауреата Першої премії третього Всеукраїнського фестивалю - конкурсу дитячого, юнацького і молодіжного мистецтва «Академконцерт-2012», що відбувся у м. Києві. Організатори фестивалю - конкурсу Міністерство культури і туризму України, Національна радіокомпанія України, ДТРК «Всесвітня служба УТР», Асоціація діячів естрадного мистецтва України.

У фестивалі-конкурсі взяли участь понад 200 вокальних, інструментальних, хореографічних колективів та окремих виконавців.

Учасники ансамблю «Волиняни» у конкурсній програмі презентували вокально-інструментальну композицію «Ми з України», яка увійшла і до програми Гала-концерту фестивалю-конкурсу. Приємно, що члени журі фестивалю, серед яких - заслужені діячі мистецтв України Віктор Герасимов, Сергій Горбенко, Микола Єрошевський, Євген Ваврик, Неля Кушнір, заслужені діячі естрадного мистецтва України Катерина Станжицька, Леонід Дехтяренко, Леонід Попернацький, Володимир Панченко, заслужена артистка України Лариса Недін та заслужений журналіст України Віктор Пелепець, відзначили високу виконавську майстерність колективу та його оригінальну манеру виконання, поєднану з використанням народних музичних інструментів.

Дипломом фестивалю за високопрофесійну плідну діяльність і подвижництво в галузі культури і мистецтва нагороджена також керівник колективу «Волиняни», викладач Луцької музичної школи №3 Тетяна Жилюк.

Участь колективу у фестивалі відбулася завдяки організаційно-фінансовій підтримці управління культури міської ради.

Управління культури (723426, 722756, 720447)

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ