У Луцьку відбулися змагання з стрілецького спорту

У Луцьку відбулися змагання з стрілецького спорту

05.12.12 20:46 0 1427
Щорічно в рамках “Місячника військово-патріотичної роботи”, який проводиться в грудні у загальноосвітніх навчальних закладах нашого міста, відбувається ряд заходів виховного і спортивного спрямування серед учнівської молоді. Молодь охоче долучається до цих заходів, при цьому особливу зацікавленість, як не дивно, виказують не хлопці, а дівчата,

4 грудня в стрілецькому тирі НВК № 22 до 21-ї річниці Збройних Сил України управління освіти Луцької міської ради за сприяння Луцької міськрайонної організації Товариства сприяння обороні України організувало змагання з кульової стрільби серед загальноосвітніх навчальних закладів.

У змаганнях брало участь 100 учнів 10-11 класів обласного центру. Кожна школа була представлена 4 учасниками. Приємно відзначити, що участь у змаганнях поряд з юнаками в команді ЗОШ № 13, брала єдина школярка -Юлія Левчук.

За форматом змагань стрільба проводилася з малокаліберної гвинтівки з положення лежачи на дистанції 25 м. Кожен учасник виконував 3 пробних і 5 залікових пострілів.

За підсумками змагань, які чітко та організовано провела суддівська бригада, яку очолював голова міського методичного об’єднання вчителів предмета «Захист Вітчизни» Анатолій Олькін, визначено переможців.

Перше місце, з результатом 46 очок, виборов учень НВК № 22 Олександр Тарасюк. Друге місце у Сергія Єрмейчука з НВК № 10 (44 очки), а на третьому – Максим Трофимюк (НВК № 7) і Максим Шалагай (ЗОШ № 15), які показали одинаковий результат – 43 очки. Левчук Юлія з ЗОШ № 13 склала гідну конкуренцію юнакам і показала пристойний результат, вибивши 37 очок з 50 можливих.

В загальнокомандному заліку перемогу святкували учні НВК № 22 (174 очки). На другому місці юні стрільці з НВК № 10 (157 очок), а третє – з результатом 157 очок, але завдяки гіршому коефіцієнту, у команди гімназії № 21 імені Михайла Кравчука.

Переможці та призери змагань нагороджені грамотами та призами від управління освіти та Луцької міськрайонної організації Товариства сприяння обороні України. Також організатори планують провести подібні змагання в лютому до Дня Захисника Вітчизни і в травні до Дня Перемоги.

Управління освіти Луцької міської ради

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
1 (голосів: 2)

КОМЕНТАРІ