Поляки пропонують утеплення чернівецьких багатоповерхівок

Поляки пропонують утеплення чернівецьких багатоповерхівок

05.12.12 21:50 0 1248
Вчора у Чернівецькій міській раді відбулась офіційна зустріч з польською делегацією на чолі із Сенатором Республіки Польща Владиславом Ортилем.

Метою зустрічі було обговорення питань польсько-української співпраці в контексті минулорічного візиту в Україну делегації польських експертів з сектору підприємств Підкарпатського Воєводства. Таким чином, було досягнуто домовленостей щодо розширення науково-технічної співпраці, через обмін досвідом між польськими та українськими підприємствами. Планом співробітництва передбачено готовність польською стороною інвестувати вже з початку наступного року у проекти утеплення багатоповерхових будинків у житлових мікрорайонах міста та у заміну старих котелень на нові енергозберігаючі, які дозволять значно покращити їх енергоефективність та знизити витрати на їх утримання.

Секретар Чернівецької міської ради зазначив, що залучення інвестицій та налагодження економічної співпраці між підприємствами та підприємцями на сьогоднішній день є одними з пріоритетних напрямків розвитку міста. “Чернівцям надзвичайно важливо створювати та підтримувати сприятливий інвестиційний клімат, щоб залишатися конкурентоздатними та привабливими на мапі України – зазначив очільник міста, – Тому з боку міської влади будуть зроблені всі необхідні кроки для налагодження даної співпраці”.

Польська делегація була представлена і підприємцями Вацлавом Плонкою – Генеральним Директором фірми “BWP Enterprise”, Яном Бурою – Головою Правління Товариства “Зростання”, та Дмитром Кіщаком – Генеральним Директором фірми “Група Славен”. Вони відзначили великий потенціал співпраці між підприємствами Підкарпатського Воєводства та Чернівців, адже інвестиційна привабливість міста останнім часом пішла вгору.

Про це повідомили у Чернівецькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Тернополі діятиме ...
Наступна новина: Чернівці: Аукціон по 13-ти ...

КОМЕНТАРІ