На Волині вилучили велику партію контрабанди

На Волині вилучили велику партію контрабанди

05.12.12 14:32 0 1245
Волинь – область прикордонна, тому на території часто виявляють контрабандні або фальсифіковані підакцизні товари, зокрема горілку та тютюнові вироби. І результат не забарився: вилучено продукції на понад 300 тисяч гривень.

– Волинські міліціонери постійно проводять заходи щодо виявлення на території області контрабандної і фальсифікованої продукції, – розповів начальник УМВС України у Волинській області полковник міліції Олександр Терещук. – Таким чином вилучено товарів на суму 304 тисячі гривень: цигарки білоруського виробництва та горілчані вироби. Окрім того, є оперативна інформація, яку ми перевіряємо. Важливо те, щоби товари сумнівної якості не реалізовували на території Волині та України.

Під час відпрацювання області працівники Державної служби боротьби з економічною злочинністю провели також ряд слідчих дій. При обшуку помешкань громадян вилучили майже 100 тисяч пачок цигарок, 600 літрів спирту та 80 пляшок алкогольних напоїв з ознаками підробки.

– На порушників складені відповідні протоколи і їх притягнуто до відповідальності, – повідомив начальник УДСБЕЗ УМВС України у Волинській області підполковник міліції Володимир Білоус. – Вартість вилучених товарів становить більше 25 тисяч доларів, які надані в дохід держави.

Володимир Теодорович відзначив, що найчастіше контрабандні товари виявляють у Ратнівському, Шацькому, Любомльському, Любешівському та Ковельському районах.

СЗГ УМВС України

 у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: КП «Чернівціводоканал» ...
Наступна новина: На Закарпатті для малят ...

КОМЕНТАРІ