На Львівщині пограбували банк

На Львівщині пограбували банк

05.12.12 14:33 0 1144
Зловмисники заволоділи великою сумою грошей у різних валютах - такий результат грабежу банку у Трускавці, який скоїли двоє невідомих чоловіків у вечері 3 грудня.

Відпрацювавши вкотре свій робочий день, 50-річна касирка одного із відділень банку у Трускавці, мабуть навіть і не здогадувалася, яким несподіваним може бути вечір. 3 грудня близько 19.00 години жінка разом з охоронцем зачинили двері банківської установи. Здавши приміщення під охорону, співробітниця пішла на зупинку громадського транспорту, яка розташована на відстані 200 метрів від фінустанови.

Несподівано до неї підійшов невідомий чоловік та, погрожуючи розправою, змусив її повернутися до приміщення банківської установи і відчинити двері. Коли касирка відчинила двері, до них підійшов іще один чоловік і наказав зняти приміщення з охорони, що співробітниця банку і зробила.

Всередині будівлі один із чоловіків залишився у загальному коридорі, а інший наказав жінці йти до сейфу та видати усі гроші, які там зберігалися. Отримавши готівку, чоловік двічі вдарив касирку кулаком у плечі, після чого обоє швидко накивали п’ятами.

Наразі відкрито кримінальне провадження за ознаками ч. 3 ст. 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України. Правоохоронці проводять розслідування, пошуки зловмисників тривають.

ВЗГ ГУ МВС України

у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Закарпатті для малят ...
Наступна новина: Львів’янка відзначила ...

КОМЕНТАРІ