Хмельниччина: Відбулись урочисті збори з нагоди  Дня Збройних Сил України

Хмельниччина: Відбулись урочисті збори з нагоди Дня Збройних Сил України

06.12.12 09:48 0 1396
Розбудова України як незалежної демократичної держави була б неможлива без надійної оборони та захисту її суверенітету, територіальної цілісності і недоторканності.

Участь в урочистостях взяв заступник голови облдержадміністрації Володимир Галищук, який від імені голови обласної державної адміністрації Василя Степановича Ядухи та від себе особисто привітав учасників зібрання з професійним святом - Днем Збройних Сил України.

«Забезпечуючи реалізацію оборонної політики, Збройні Сили України пройшли непростий шлях свого становлення та розбудови. Вдосконалюється система організації Збройних Сил, оптимізовується їх чисельна структура. У результаті Українське військо стало більше відповідати національним інтересам та економічним можливостям держави.» - зазначив Володимир Галищук.

Керівництвом держави приймаються та впроваджуються у життя нормативно-правові акти, які дозволяють вдосконалити наявну систему оборонного планування, забезпечити основу майбутніх заходів реформування, вирішити питання оснащення озброєнням і військовою технікою та всебічного забезпечення Збройних Сил України, позбавити їх надлишкового майна, озброєння та невластивих функцій, підняти престиж військової служби, забезпечити соціальний захист військовослужбовців та членів їхніх сімей.

Історично склалося так, що практично кожна родина на подільській землі мала, має і, мабуть, буде мати військового. Розуміючи це, обласна державна адміністрація приділяла і буде приділяти увагу забезпеченню належних умов життя захисників Вітчизни. Ми надавали і будемо надавати посильну допомогу в покращенні побуту військових та членів їх сімей.

Приємно відзначити, що сьогоднішня українська молодь знову бачить у військовій службі школу мужності та можливість виявити у ній свої кращі здібності, стати справжнім професіоналом. За результатами соціологічних досліджень, позитивне ставлення до військової служби серед молоді значно переважає її негативну уяву. Більшість юнаків сприймають службу у Збройних Силах як школу життя, можливість загартуватися фізично і духовно та самореалізуватися.

«Напередодні професійного свята щиро дякую всім військовослужбовцям, працівникам Збройних Сил України за досягнуті успіхи, старанність та сумлінну службу.Висловлюю глибоку шану і вдячність ветеранам Збройних Сил за самовіддану працю і військово-патріотичне виховання нинішнього покоління захисників Батьківщини.

Бажаю всім міцного здоров’я, миру, благополуччя й оптимізму, злагоди та вагомих звершень в ім’я зміцнення обороноздатності України.» - наголосив Володимир Іванович і вручив кращим представникам оборонної галузі відзнаки обласної державної адміністрації.

Про це повідомили у Хмельницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Львівщина: У Стрию ...
Наступна новина: Керівництво Хмельниччини ...

КОМЕНТАРІ