У Тернополі презентували диспетчерський центр обслуговування ліфтів

У Тернополі презентували диспетчерський центр обслуговування ліфтів

06.12.12 14:31 0 1319
Диспетчерський центр та систему диспетчеризації ліфтового господарства Тернополя презентували 5 грудня. Працює він за адресою вул. Живова, 32а. Наразі система функціонує у тестовому режимі та до неї підключено три ліфта. Міський голова Тернополя Сергій Надал перевірив роботу центру та особисто переконався у ефективності впровадження такого нововведення.

«Коли ми проводили конкурс на право надання послуг з обслуговування ліфтового господарства в місті, ми ставили певні вимоги до його учасників. Однією з вимог було створення такого центру. Плануємо протягом року більшість ліфтів підключити до диспетчерського центру. Ця система забезпечує безпеку людей та покращує якість надання послуги», - зазначив Сергій Надал.

За словами заступника директора з виробництва фірми «Максима» Володимира Кришталовського, основними функціями системи являється дистанційний збір інформації про стан технологічних об’єктів ліфтового господарства в режимі реального часу та передача її на диспетчерський центр для архівування і візуалізації подій, забезпечення екстреного каналу голосового зв’язку між диспетчером кабіни ліфта.

Працює система за допомогою каналів зв’язку – GPRS, що дає можливість оперативно ліквідовувати ситуації із зупинками ліфтів.

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Тернополі встановлять ...
Наступна новина: Чернівці: Помер Володимир ...

КОМЕНТАРІ