У Тернополі розповсюджувачі наркотиків переправляли

У Тернополі розповсюджувачі наркотиків переправляли "товар" до Франції

06.12.12 15:19 0 1194
На Тернопільщині за розповсюдження наркотиків на лаву підсудних сіли організатор злочинної групи та троє його співучасників.

Міліцейські оперативники деякий час ретельно документували злочинну діяльність організованої злочинної групи, учасники якої займалися збуванням синтетичного засобу іноземного виробництва «Субутекс». Керував злочинним угрупуванням 29-річний житель Тернополя. Саме він залучив до кримінальних діянь трьох своїх знайомих. Наркотичний товар потрапляв контрабандним шляхом до рук організатора зграї з Франції.

Усе почалося зі знайомства тернополянина з одним чоловіком, котрий запропонував молодику розпочати прибуткову справу. Мовляв, на продажі бупренорфіну (саме така медична назва препарату), можна непогано заробити. А той, не задумуючись, погодився. Канал передачі наркотичної сировини було миттєво налагоджено: пакет з наркотиками успішно перетинав кордон, а тернополянин швиденько спродував товар. Невдовзі до справи  залучив трьох знайомих. Спільники швидко налагодили протизаконний бізнес, чітко розподіливши ролі у злочинній схемі, від чого отримували чималі доходи.

Протиправну діяльність злочинного угруповання припинили правоохоронці.

Днями зловмисники заслухали вирок суду. Учасників злочинного угрупування  засудили за двома статтями Кримінального кодексу України –  статтею 305 («Контрабанда наркотичних засобів») і статтею 307 («Збування наркотичних засобів, вчинене організованою групою»). До дев’яти з половиною  років позбавлення волі засуджено організатора незаконної діяльності, двоє його спільників отримали відповідно вісім та шість років ізоляції. Четвертий засуджений має провести в колонії чотири з половиню роки. Суд також визнав за необхідне конфіскувати особисте майно кожного із чотирьох засуджених.

Сектор зв’язків з громадськістю

УМВС України в Тернопільській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Юні чернівецькі шахісти ...
Наступна новина: В Чернівцях нагородили ...

КОМЕНТАРІ