Чернівці: У шпиталі відбувся традиційний концерт для ветеранів

Чернівці: У шпиталі відбувся традиційний концерт для ветеранів

06.12.12 16:02 0 1386
3 грудня, у Міжнародний день інвалідів, актова зала шпиталю для воїнів Великої Вітчизняної війни та ветеранів праці наповнилася звуками музики та класичного вокалу. У цей день учасники народної Вокальної студії Будинку естетики та дозвілля м. Чернівців управління культури Чернівецької міської ради влаштували для ветеранів ліричний концерт. Бажаючих послухати концертну програму та відпочити душею зібрався повний зал.

На початку святкового вечора провідний соліст Народної вокальної студії Геннадій Івоняк звернувся до ветеранів з побажаннями здоров’я, наголосивши на необхідності цінувати власне життя і можливості, якими наділила тебе природа. Адже деяким, наприклад інвалідам, ще тяжче у цьому житті.

Концертна програма включала в себе як пісні воєнних років, так і українські народні та російські пісні, романси. Ветерани, разом із виконавцями Анастасією Лахманюк, Тетяною Кондряк, Михайлом Черних та Геннадієм Івоняком, співали «Пісню про рушник», «Ой, під вишнею…», «Підманула, підвела», «Глибока криниця», «Я вас любил…», «Серенада Дон Кіхота» та ін.

Ветерани щиро аплодували виконавцям, дякуючи за чудовий вечір та приємний ліричний подарунок до свята. Такі концерти Будинку естетики та дозвілля м. Чернівців стали вже традиційними у шпиталі. І залишається сподіватися, що вони також роблять свою справу у зміцненні здоров’я ветеранів.

Про це повідомили у Чернівецькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Чернігові доповіли про ...
Наступна новина: Круглий стіл з нагоди Дня ...

КОМЕНТАРІ