На Львівщині послуги чотирьох підрозділів міліції надаються в

На Львівщині послуги чотирьох підрозділів міліції надаються в "Єдиному вікні"

06.12.12 16:31 0 1324
На базі Львівського відділу реєстраційно-екзаменаційної роботи Державтоінспекції з 4 грудня 2012 року започатковано пілотний проект щодо надання населенню окремих послуг підрозділами ГУМВС України у Львівській області.

Головною метою такого експерименту є підвищення рівня обслуговування громадян в частині видачі різного роду документів і надання послуг. Це, зокрема, стосується видачі довідки про наявність чи відсутність судимості у громадянина, дозволу на право користування зброєю, постановки на облік чи зняття з обліку транспортного засобу тощо.

Як зазначив начальник Львівського ВРЕР ДАІ Олександр Плашовецький, у підрозділі вже створені всі необхідні умови для надання громадянам зазначених послуг. Попри те, що перелік довідок значно зросте, починаючи з 4 грудня, у Львівському ВРЕР ДАІ готові до цього і навіть запевняють, що якість надання послуг стане ще вищою.

«Усі довідки, за якими досі треба було їздити у різні частини міста, видаватимуть тут – у «Єдиному вікні», – зауважив керівник Львівського ВРЕР.

Керівник Відділу зв’язків з громадськістю ГУМВС Світлана Добровольська наголосила, що Львівський ВРЕР ДАІ обрано базою для надання усіх послуг міліції не випадково, адже понад 80% усіх послуг, що їх надають підрозділи міліції громадянам – сконцентровані саме у ВРЕР. Іншими словами, на базі підрозділу робота із громадянами вже досить добре налагоджена.

Окрім працівників цієї служби свої послуги у Сервісному центрі надаватимуть співробітники Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру, дозвільної системи та Управління інформаційно-аналітичного забезпечення.

ВЗГ ГУ МВС України

у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Уряд вніс зміни до ...

КОМЕНТАРІ