Міліція затримали чоловіка, який повідомив про

Міліція затримали чоловіка, який повідомив про "замінування" нічного клубу у Харкові

06.12.12 13:09 0 1348
Причиною повідомлення стала сварка між молодиком та ще одним відвідувачем розважального закладу.

30 листопада близько першої години ночі до чергової частини Дзержинського РВ ХМУ ГУМВС України в Харківській області надійшло повідомлення від оператора служби «101» про те, що в одному з розважальних клубів Харкова начебто закладено вибухівку. На місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група райвідділу та працівники вибухово-технічної служби.

Упродовж трьох з половиною годин правоохоронці проводили ретельний огляд двоповерхової будівлі загальною площею більше 500 квадратних метрів. З приміщення клубу евакуювали 80 громадян. Виклик до міліції виявився неправдивим – жодних вибухових пристроїв та вибухових речовин правоохоронці не знайшли.

Цього ж дня за вказаним фактом слідчим відділом Дзержинського райвідділу міліції було відкрито кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого ч. 1 ст. 259 (Завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об'єктів власності) Кримінального кодексу України.

Оперативниками сектора карного розшуку Дзержинського РВ за підозрою у скоєнні даного злочину затриманий 25-річний харків’янин, який зізнався у скоєному. Він розповів слідчим про те, що 30 листопада, посварився з одним з відвідувачів розважального клубу, після чого вирішив зіпсувати усім свято. Хлопець зателефонував до служби «101» і повідомив про закладену вибухівку.

Наразі затриманому повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення. До районного суду направлено клопотання про обрання відносно нього міри запобіжного заходу.

ВЗГ ГУМВС України

в Харківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Оголошено про про прийом ...
Наступна новина: На Рівненщині уроки ...

КОМЕНТАРІ