На Львівщині правоохоронці припинили злочинну діяльність 18 – літньої мешканки Трускавця

На Львівщині правоохоронці припинили злочинну діяльність 18 – літньої мешканки Трускавця

06.12.12 13:44 0 1214
Оперативники відділу кримінальної міліції у справах дітей Дрогобицького МВ ГУМВС України у Львівській області затримали місцеву мешканку, яка після святкування повноліття розпочала злодійську кар’єру.

Будучи комунікабельною, привітною та не обділеною зовнішньою красою молода жінка без будь-яких труднощів знаходила нових знайомих, входила в довіру до них та зав’язувала дружбу. Згодом новим друзям юна лиходійка розповідала «легенду» про непорозуміння та напружені відносини з батьками, які спонукали дівчину піти з дому.

У добре продуманому"розпачі" зловмисниця просила у знайомих допомоги, і стурбовані горем молодої дівчини друзі відважувались на благородні вчинки. Товариші намагались підтримати та допомогти їй у біді, а натомість самі потрапляли у пастку. Як тільки квартирантка поселялася у друзів, з квартири зникали дорогоцінні речі, коштовності. Проживаючи у свого друга у місті Стебнику злодюжка поцупила золоту каблучку вагою 5 грамів та вартістю 2 500 гривень. Перебуваюи у подруги з Трускавця, зловмисниця позбавила її мобільного телефону, золотих сережок та одяг, загалом на суму 3600 гривень.

Слідчими Дрогобицького міського відділу проводиться перевірка, правоохоронці перевіряють причетність громадянки до інших аналогічних крадіжок. На даний час відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 185 Кримінального кодексу України. Проводиться досудове розслідування.

Про це повідомили у ВЗГ ГУМВС України у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ