Львівщина: У Стрию неповнолітній викрав трактор вартістю 80 000 гривень

Львівщина: У Стрию неповнолітній викрав трактор вартістю 80 000 гривень

06.12.12 09:44 0 1189
Співробітники карного розшуку Стрийського МВ ГУМВС України у Львівській області затримали 16 – річного підлітка, який «на п’яну голову» поцупив трактор із приватного господарства.

Своєрідно вирішив відмітити перший день зими сільський хлопчина із Дрогобицького району. Приїхавши до друзів на Стрийщину, хлопець «прийняв на душу» чималу порцію оковитої і пішов блукати селом у пошуках пригод.

Як відомо, хто шукає, той завжди знайде. Підійшовши до дверей складського приміщення, підліток зламав навісний замок, і вподобав собі трактор. На радість дитини у замку запалення був ключ від транспортного засобу.

Злодюжка завів трактор і поїхав із вітерцем до лісу. Коли розважатись таким чином йому набридло, залишив сільськогосподарську техніку поблизу покинутого будиночку посеред дерев і пішов «проспатись».

Однак про нічні пригоди трактора його власнику нічого не було відомо, і, помітивши крадіжку він звернувся до правоохоронців. На даний час відкрито кримінальне провадження за статтею 289 (незаконне заволодіння транспортним засобом) КК України та проводяться слідчі дії.

Про це повідомили у ВЗГ ГУМВС України у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Рівненщина - в лідерах за ...
Наступна новина: Хмельниччина: Відбулись ...

КОМЕНТАРІ