В Івано-Франківській області в 2,5 рази збільшилось охочих отримати ділянку

В Івано-Франківській області в 2,5 рази збільшилось охочих отримати ділянку

07.12.12 07:28 0 1262
За жовтень - листопад поточного року у 2,5 рази збільшилась кількість заяв мешканців області на реєстрацію та видачу державного акту на право власності на земельну ділянку.

За словами начальника головного управління Держкомзему в Івано-Франківській області Володимира Боднарчука, це пов’язано насамперед з тим, що, як відомо, з 11 жовтня набрала чинності постанова Кабміну № 808 від 6 серпня «Про внесення змін до деяких постанов Кабінету Міністрів України», якою передбачено безоплатність надання адміністративних послуг у сфері земельних відносин. До згаданої урядової постанови зареєструвати один державний акт коштувало майже 250 грн.

Довідково

24 жовтня начальник головного управління Держземагентства в Івано-Франківській області Володимир Боднарчук провів прес-конференцію з роз’яснення законодавчих ініціатив уряду у сфері земельних відносин, відзначивши: урядові законодавчі ініціативи відкривають реальний доступ малозабезпеченим верствам населення, в тому числі сільської місцевості, до реалізації їхніх прав на землю.

Про це повідомили у Івано-Франківській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ